Ξηρά μαλλιά? Δώστε τους την ενυδάτωση που χρειάζονται με τα προϊόντα Nutritive της Kerastase

Τα ξηρά μαλλιά που φριζάρουν είναι το Νο1 πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες οι γυναίκες μετά το καλοκαίρι γι αυτό και η ενυδάτωση τους είναι απαραίτητη.
Αν δεν είναι σωστά ενυδατωμένα, τα μαλλιά σας θα φαίνονται αδύναμα, εύθραυστα, θαμπά, μπερδεμένα ή θα πέφτουν πολύ εύκολα. Σε γενικές γραμμές ο λόγος που τα μαλλιά σας μπορεί να έχουν τέτοια εμφάνιση είναι μια φτωχή διατροφή, η ηλιακή ακτινοβολία ή άλλες επιβλαβείς ουσίες, όπως για παράδειγμα το χλώριο που περιέχουν οι πισίνες.
Για να δώσετε στα μαλλιά σας την ενυδάτωση που χρειάζονται θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τα κατάλληλα προϊόντα.

Ξεκινήστε με το κατάλληλο σαμπουάν!
Αντιμετώπισε τα αφυδατωμένα μαλλιά με ένα ενυδατικό σαμπουάν πλούσιο σε βασικά θρεπτικά συστατικά και προστατευτικά αντιοξειδωτικά! Εμείς σας προτείνουμε το Bain Satin της Nutritive ένα ενυδατικό σαμπουάν με θρεπτικά συστατικά για ξηρά μαλλιά. Το Nutritive Bain Satin της Kerastase είναι ένα απαλό, ενυδατικό σαμπουάν, και είναι φτιαγμένο για εσάς.
Θρέφει και ενδυναμώνει τα ξηρά μαλλιά, αφήνοντάς τα ανάλαφρα και πιο διαχειρίσιμα.
Η απαλή σύνθεσή του με πρωτεΐνες καθαρίζει αποτελεσματικά τα ξηρά μαλλιά αποκαθιστώντας τον όγκο, τη λάμψη και την απλότητά τους, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη συγκράτηση της υγρασίας στην τρίχα.
Το Nutritive Bain Satin είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα σαμπουάν για ξηρά μαλλιά.

Συνεχίστε με μία πλούσια θεραπεία μαλλιών!
Μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης όπως η Masquintense Riche, μάσκα βαθιάς θρέψης για πολύ ξηρά μαλλιά της Nutritive απο την Kerastase είναι μια συμπυκνωμένη, εξαιρετικά θρεπτική μάσκα για κανονικά έως χονδρά και πολύ ξηρά μαλλιά.
Η λευκή, πλούσια, κρεμώδης υφή της Masquintense Riche είναι γεμάτη με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν ισχυρή θρέψη και ενδυνάμωση στα μαλλιά.
Αυτή η μάσκα αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά, πιο λαμπερά, με μεταξένια αίσθηση.
Γι'αυτό κι εμείς πιστεύουμε ότι είναι μια από τις καλύτερες μάσκες για τα πιο χονδρά μαλλιά!
Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε την Masquintense, μάσκα βαθιάς θρέψης για ξηρά μαλλιά της Nutritive απο την Kerastase είναι μια συμπυκνωμένη μάσκα βαθιάς θρέψης για λεπτά έως κανονικά πολύ ξηρά μαλλιά. Πιστεύουμε ότι είναι μια από τις καλύτερες μάσκες της κατηγορίας της! Γιατί; Γιατί η σύνθεσή της είναι ενισχυμένη με ενυδατικούς παράγοντες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που θρέφουν και ενδυναμώνουν τα μαλλιά.
Η αναπάντεχα ανάλαφρη υφή αυτής της μάσκας τονώνει τα ξηρά μαλλιά με μια συμπυκνωμένη δόση θρεπτικών συστατικών, εξασφαλίζοντας ενυδάτωση αλλά και ενδυνάμωση.

nutritive

Πώς θα χρησιμοποιήσετε μια θεραπεία (μάσκα) βαθιάς ενυδάτωσης μαλλιών;
Μετά το λούσιμο ταμπονάρετε απαλά τα μαλλιά σας για να απομακρυνθεί το πολύ νερό, στη συνέχεια, πάρτε μια γενναιόδωρη ποσότητα προϊόντος και απλώστε τη από τη μέση του μήκους των μαλλιών σας και κάτω.
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα και δουλέψτε με τα δάχτυλά σας τη μάσκα σε κάθε τμήμα, μέχρι να νιώσετε πως η σύνθεση έχει «εμποτίσει» καλά τα μαλλιά σας. Ιδανικά, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια ζεστή πετσέτα, η ζέστη «ανοίγει» τα λέπια της τρίχας και βοηθάει τη θεραπεία ενυδάτωσης να εισχωρήσει βαθύτερα στην τρίχα. Αφήστε τη να δράσει για 3-4 λεπτά και ξεβγάλετε καλά.

nutritive shampoo

Μην ξεχνάτε να προστατέψετε τα μαλλιά σας απο την θερμότητα!
Χρησιμοποιήστε ένα θρεπτικό γαλάκτωμα λάμψης, ιδανικό για ξηρά μαλλιά όπως το Nutritive Nectar Thermique το οποίο προστατεύει τα ξηρά μαλλιά από το χτένισμα με πιστολάκι και βοηθά στη διαμόρφωση, δίνει άμεση λάμψη στην επιφάνεια της τρίχας και δρα ταυτόχρονα ενάντια στην ξηρότητα και το θάμπωμα των μαλλιών.
Τα μαλλιά θρέφονται σε βάθος, μένοντας με ένα λαμπερό φινίρισμα.
Όλα τα προϊόντα της Nutritive περιέχουν πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης όπως πρωτεΐνες σιταριού, καλαμποκιού και σόγιας που δρουν σαν συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά.
Σε συνδυασμό με λιπαρά οξέα και βιταμίνες, θρέφουν τα μαλλιά με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
Η σειρά Nutritive είναι σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, κάτι σαν μια διατροφή για τα μαλλιά!
nutritive-ingrediens
Μερικά ακόμα μυστικά!
‣ Καλό είναι να μη λούζετε τα μαλλιά σας  καθημερινά. Το μασάζ κατά τη διάρκεια του λουσίματος πρέπει να γίνεται στην επιδερμίδα με απαλές κινήσεις των δακτύλων με πολλή προσοχή αν έχεις μακριά νύχια, για να μην τραυματίζονται οι ρίζες.
‣ Χρησιμοποιήστε βούρτσα με φυσική τρίχα για να αποτρέψετε το στατικό ηλεκτρισμό.
‣ Η μάσκα μαλλιών δρα πιο αποτελεσματικά τυλίγοντας τα μαλλιά σου με ζεστή πετσέτα για 5 λεπτά.
nutritive
Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα απο την σειρά Nutritive και ενυδατώστε τα μαλλιά σας σε βάθος!

Search our shop