Αντιμετωπίστε την πιτυρίδα με τη Symbiose της Kérastase

Τι είναι η πιτυρίδα;
Η πιτυρίδα είναι μια δερματική πάθηση που επηρεάζει κυρίως το τριχωτό της κεφαλής. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ξεφλούδισμα και μερικές φορές ήπιο κνησμό. Μια πιο σοβαρή μορφή της πάθησης, η οποία περιλαμβάνει φλεγμονή του δέρματος, είναι γνωστή ως σμηγματορροϊκή δερματίτιδα.

Η αποβολή των νεκρών κυττάρων είναι προϋπόθεση για ένα υγιές τριχωτό με βέλτιστη κυτταρική ανανέωση. Η πιτυρίδα εμφανίζεται όταν ο ρυθμός της κυτταρικής ανανέωσης είναι διπλάσιος και τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται. Όταν τελικά αποκολληθούν, οι μεγάλες λευκές νιφάδες είναι πιο αισθητές από το συνηθισμένο. Όχι μόνο αυτό, αλλά η πιτυρίδα μπορεί να αφήσει το τριχωτό κόκκινο, ερεθισμένο και μερικές φορές υπερβολικά λιπαρό.
Μια πάθηση του τριχωτού μπορεί να προκαλέσει πραγματική δυσφορία. Ωστόσο, όλοι μπορούν να εμφανίσουν πιτυρίδα, και αυτή η διαταραχή του τριχωτού δεν σχετίζεται με την έλλειψη υγιεινής. Επομένως, δεν είστε μόνοι και δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε άσχημα. Η χρήση της σειράς Symbiose μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας.

Τι προκαλεί την πιτυρίδα;
Οι περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να αποδοθούν σε ένα μικροοργανισμό που όλοι έχουμε στο τριχωτό της κεφαλής μας και ονομάζεται Malassezia. Τρέφεται με το λιπαρό τριχωτό και μπορεί να απελευθερώσει ελαϊκό οξύ, το οποίο προκαλεί ερεθισμό και πιτυρίδα.
Η πιτυρίδα δεν μπορεί να θεραπευτεί μόνιμα, αλλά μπορεί να περιοριστεί. Με ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής αισθανόμαστε άνετα και όμορφα γιατί δεν ξεφλουδίζει και δεν είναι υπερβολικά λιπαρό, ξηρό ή με φαγούρα. Το άγχος είναι ένας ακόμα λόγος που μπορεί να επιδεινώσει την πιτυρίδα.
symbiose kerastase lipara mallia
Έχει έρθει η στιγμή να ρωτήσετε τον κομμωτή σας για τα οφέλη της Symbiose και να δημιουργήστε το δικό σας πρωτόκολλο περιποίησης.
Η νέα κυτταρική περιποίηση κατά της πιτυρίδας από την Kérastase μπορεί να προσφέρει μακροχρόνια αποτελεσματικότητα κατά της πιτυρίδας σε συνδυασμό με πολυτελή περιποίηση. Απομακρύνει άμεσα την πιτυρίδα και αναπληρώνει την ενυδάτωση των μαλλιών.
symbiose kerastase xiro trixoto
Ποιά είναι τα αποτελέσματα της Symbiose κατά της Πιτυρίδας?
Η Symbiose είναι μια ισχυρή συμμαχία αποτελεσματικότητας κατά της πιτυρίδας και πολυτελούς φροντίδας. Μια σειρά περιποίησης μαλλιών σχεδιασμένη για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής που είναι επιρρεπές στην πιτυρίδα. Διαμορφωμένη με σαλικυλικό οξύ, piroctone olamine & bifidus.
Ανακαλύψτε τη ρουτίνα περιποίησης που σας ταιριάζει!
Ένα λιπαρό τριχωτό της κεφαλής σε συνδυασμό με πιτυρίδα μπορεί να προκαλέσει κιτρινωπή πιτυρίδα με μεγάλες νιφάδες. Η ρουτίνα της Symbiose για λιπαρό τριχωτό εξισορροπεί το επίπεδο λιπαρότητας και απομακρύνει άμεσα την πιτυρίδα και τις νιφάδες. Επαναφέροντας έτσι το ξηρό, ταλαιπωρημένο ή ξεφλουδισμένο τριχωτό.
symbiose kerastase kata tis pitiridas
Κάθε γυναίκα, κάθε μαλλί και κάθε τριχωτό της κεφαλής είναι διαφορετικά. Επιλέξτε τη δική σας ρουτίνα περιποίησης έχοντας ανακαλύψει πρώτα τις πραγματικές ανάγκες του τριχωτού σας.

Αν έχετε ξηρό, ταλαιπωρημένο, υγιές ή με φλούδες τριχωτό, η παρακάτω ρουτίνα είναι φτιαγμένη για εσάς!
1. Micro-Peeling Cellulaire.
2. Bain Crème Anti-Pelliculaire.
3. Fondant Apaisant Essentiel.
4. Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif.

Εάν έχετε λιπαρό τριχωτό, η παρακάτω ρουτίνα είναι φτιαγμένη για εσάς!
1. Micro-Peeling Cellulaire.
2. Bain Pureté Anti-Pelliculaire.
3. Masque Revitalisant Essentiel.
4. Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif.

Τα συστατικά της Symbiose
Μια μοναδική συμμαχία δραστικών ουσιών, εμπλουτισμένη σε πολυτελείς φόρμουλες, δημιουργεί άμεση και μακροπρόθεσμη προστασία από την πιτυρίδα.
Η Symbiose προσφέρει ισχυρή κυτταρική περιποίηση για την εξάλειψη της πιτυρίδας, τη ρύθμιση της ταχύτητας ανανέωσης των κυττάρων του τριχωτού της κεφαλής και την αναπλήρωση της τρίχας, δημιουργώντας μια καθαρή και υγιή βάση για όμορφα μαλλιά και αυτοπεποίθηση στη ζωή.

Αν θέλετε τη γνώμη ενός ειδικού για το τριχωτό της κεφαλής σας, επισκεφθείτε το κομμωτήριο μας. Οι κομμωτές μας είναι ειδικοί στη διάγνωση των προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής σας και μπορούν να σας συμβουλέψουν για το πρόγραμμα περιποίησης που ταιριάζει στις ανάγκες των μαλλιών σας.

kerastase symbiose antimetopish ths pitiridas

Search our shop